Dok Srbija pati nakon neuspeha, on ovako ''leči'' tugu! (FOTO)
Fudbaleri Srbije, Foto: EPA/MOHAMED MESSARA

zanimljivo

Dok Srbija pati nakon neuspeha, on ovako ''leči'' tugu! (FOTO)

Sve je isplivalo na društvenim mrežama

Objavljeno:

Nemanja Gudelj, fudbalski reprezentativac Srbije, nije se proslavio na tekućem EVRO2024 u Nemačkoj kao uostalom ni čitav tim koji je selektiran od strane Dragana Stojkovića Piksija.

Nakon što su eliminisani u grupnoj fazi sa osvojena svega dva boda, "orlovi" su se brže-bolje raštrkali po belom svetu. I ne tuguju puno jer su ponovo razočarali naciju na velikom takmičenju. Podsetimo, Srbija je izgubila od Engleske sa 1:0, potom je srećno remizirala sa Slovenijom kasnim golom Luke Jovića - 1:1, da bi u poslednjem i odlučujućem meču sa Danskom bila neubedljiva - 0:0.

Nemanja Gudelj
Nemanja Gudelj foto: Foto/Instagram/Printscreen

Jedan od njih je i Nemanja Gudelj, dugogodišnji adut predvodnika Stojkovića, koji je u Nemačkoj odigrao dva meča od po 45 minuta. On se baškari trenutno na Ibici u društvu svoje supruge, pevačice Anastasije Ražnatović. Njih dvoje provode letnje vreme na jahti i rado dele svoje momente sa pratiocima na društvenim mrežama. Na Instagramu se, naime, između ostalog može videti da je Nemanja odlično raspoložen dok vozi skuter na vodi.

Gudelj je pod ugovorom sa Seviljom do kraja naredne sezone, a uoči turnira je stao na ludi kamen sa ćerkom poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Verovatno srpski fudbaler i njegova lepša polovina sada provode vreme i uz njenje hitove, poput "Nije melanholija" i druge.

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Republika/Espreso:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.